Ismerj meg!


Vezetőként több mint 20 évet töltöttem multinacionális cégeknél Budapesten és Prágában. Megismertem a munkaadói és munkavállalói oldal céljait, elvárásait, kihívásait és eszközrendszerét. Olyan cégeknél dolgoztam, mint a Telenor, Vodafone vagy az IKEA. Tapasztalataimat leginkább sales, marketing és vezetőfejlesztés területén szereztem, de emellett számos sikeres és nagy költségvetésű nemzetközi projektet is vezettem CRM és informatikai területen. Több száz interjút készítettem, építettem és motiváltam csapatokat, fejlesztettem értékesítőket.

A folyamatos fejlődésben, tanulásban hiszek. Négy diplomám van és számtalan nemzetközi képzésen vettem részt, hogy mindig naprakész és tájékozott legyek – így segítve a hozzám fordulók maximális támogatását üzleti és magánéleti területen.

20 év házasság mellett, két kamasz fiúval számos olyan munka és magánéleti döntést kellett meghoznom, mely kreatív megoldásokat igényeltek az egészséges egyensúly megtalálásában, hogy professzionális munkám mellett kiegyensúlyozott, tartalmas és boldog életet élhessek.

Jelenleg aktívan sportolok és sportedzőként is tevékenykedem. Legnagyobb sikerem 2012-ben Curling magyar bajnoki címem, valamint az Európa Bajnokságon elért 10. helyezésem vegyes csapat kategóriában. Céges csapatépítések keretében ezért szeretem a csapatokat sportos irányba terelni, majd a sportban megtapasztalt élményeket beépíteni a munkahelyi folyamatokba.

Coach diplomám mellett az ICF (Nemzetközi Coach Szövetség) PCC szintű (Professzionális Coach) minősítésével is rendelkezem, mely etikai és minőségi biztosítéka az általam nyújtott magasszintű és komplex szolgáltatáscsomagnak. Személyiségjegyeimet a pozitív szemlélet, a megoldásfókusz és a hatékonyság jellemzi.

Professzionális segítségemmel ahhoz tudok hozzájárulni, hogy megtaláld a lehetőségek, kihívások és elakadások erdejében azt a megoldást, amelyik leginkább előre visz, ami fejlődést biztosít magad és a környezeted számára, ami leginkább elérhetővé teszi számodra az elképzelt cél elérését üzleti és magánéleti területeken egyaránt.

Ügyfeleim mondták